Hannah i Paris

PFW kändis-spaning

Publicerad 2014-09-29 01:30:00 i Lite allt möjligt,

Söndagen var ganska oplanerad då jag vaknade upp, men visade sig bli helt fullsmockad med saker. Först tog jag och Henna en promenad till centrum. Sparkandes i höstlöven gick vi längs gatorna och njöt av värmen i våra sommarklänningar. Vi mötte upp Emma och Emmelie och tog en kaffe på ett litet café innan vi begav oss till Grand Palais, där Amelie väntade (förvirrande när allas namn är så lika.. haha). 
 
Paris Fashion Week är igång och det är modeshower lite överallt i stan just nu. Då det är inbjudningar som gäller, och vi saknar de rätta kontakterna får vi nöja oss med att stå utanför och spana på folk. Just vid Grand Palais hade precis Chloé varit och vi hamnade i ett vimmel av kändisar och paparazzis. Ellie Goulding, Nina Garcia och Anna Dello Russo var några av kändisarna vi skymtade. Då vi sen fick reda på var Givenchys show var stack vi dit, ordnade en liten picknick i väntan på att gästerna skulle anlända, och stod sen redo med kamerorna tillsammans med alla hysteriska fotografer. Höjdpunkterna av kändisarna där, förutom alla modeller som spatserade förbi, var Ciara, Rachel Zoe och Kendal Jenner. Jag är fortfarande helt uppe i varv och har svårt att sova, så starstruck som jag kan bli ibland.. 
Japp, det blev många bilder.. Men jag ville också leka paparazzi för en kväll. Även om min kamera var pytteliten i jämförelse med alla andras.

Hannah Bylund

Min profilbild

Paristocat är min blogg det. Eller det jag kommer att vara, en katt i Paris. Nästan i alla fall. Jag kommer att vara en student i Frankrike, och det ska jag dela med mig av i bloggen. Bienvenue!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela