Hannah i Paris

Tour Montparnasse

Publicerad 2014-10-30 23:48:00 i Godbitar i Paris, Lite allt möjligt,

Inatt vaknade jag av någon konstig anledning klockan tre och var pigg som en lärka. Tre timmar senare, efter lite plugg, tv-tittande och en nattmacka slumrade jag till igen. Men nu har jag säkerligen vänt upp och ner på dygnet. Hur som helst så har det varit en lugn och skön dag idag!
 
Efter en slapp förmiddag hemma mötte jag upp Sabrina, och tillsammans åkte vi upp i Tour Montparnasse, Paris högsta skyskrapa. Utsikten därifrån är riktigt häftig! När vi hade beundrat Eiffeltornet i solnedgången begav vi oss mot en liten marknad som höll till nedanför, innan det var dags att vandra vidare. Då jag inte kände mig färdig med Paris för denna dagen så mötte jag upp Henna, och lite sushi och en långpromenad senare så har jag kommit hem och är nu redo för läggdags. Om jag nu lyckas somna vill säga, grannarna har fest och de lyhörda väggarna gör att jag hör alla små franska konversationer och de skålande, klingande glasen. Godnatt!

Hannah Bylund

Min profilbild

Paristocat är min blogg det. Eller det jag kommer att vara, en katt i Paris. Nästan i alla fall. Jag kommer att vara en student i Frankrike, och det ska jag dela med mig av i bloggen. Bienvenue!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela